DEĞİŞİM BAŞLIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEĞİŞİM BAŞLIYOR!


 

İçel İdman Yurdu’nda 3’ncü lige yükselme heyecanı doruğa çıkarken takımda Teknik Direktör İbrahim Baş ile yolların ayrılacağı, genç teknik adam Ahmet Yavuz ile masaya oturduğu öne sürüldü.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 3’ncü lige çıkarak büyük bir başarıya imza attı. BAL’da ilk sezonunda ligi 2’nci bitiren, 2’nci sezonunda ise son 4 haftaya lider giren Kırmızı-Lacivertliler, salgın nedeniyle liglerin dondurulması ile Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) çıkacak kararı beklemeye başladı.

Hafta içi TFF’nin yaptığı açıklama ile ligin tescil edilmesi, gurup liderlerinin büyük ölçüde doğrudan 3’ncü lige alınması gündeme bomba gibi düşmüştü. TFF’den resmi açıklama gelmemesine rağmen kulislerde yoğun olarak dillendirilmeye başlandı. Kolları erken sıvayan İçel İdman Yurdu yönetimi, ilk bombayı teknik adam değişikliğine giderek yapması bekleniyor.

BAŞ GİDİYOR MU?

Öte yandan takımda sezon içinde inişli çıkışlı grafik çizen, zaman zaman eleştirilen Teknik Direktör İbrahim Baş ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Yerine ise genç teknik adam Ahmet Yavuz ile masaya oturduğu öne sürüldü. Bu sezon Nazilli Belediyespor’u çalıştıran teknik adam ile kontak kurulduğu gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA