ÇUKUROVA’YA ABD’Lİ SKORER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA’YA ABD’Lİ SKORER


 

Çukurova Amerikalı Kristina Anigwe’yi kadrosuna alarak ilk transferini yaptı.

ALİ ŞANLI

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni dönem hazırlıklarına hız verdi. Yeni dönem hazırlıkları kapsamında Amerikalı Kristina Anigwe’yi kadrosuna katan Turuncu-Lacivertliler, gelecek vaat eden bu transfer ile spor kamuoyundan tam destek aldı.

Transfer ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Organizasyonumuz, 2020-2021 sezonu çalışmaları kapsamında, California Üniversitesi tarihinin en skorer oyuncusu olan Kristina Anigwe”yi kadrosuna kattı.

Avrupa pasaportu da bulunan, pivot pozisyonunda oynayan 1.93 boyundaki Anigwe, 2019 yılı WNBA Draft”ında dokuzuncu sıradan Connecticut Sun tarafından draft edildi.

Kolej yıllarında Washington State karşısında attığı 32 sayı ve aldığı 30 ribaund ile dikkat çeken oyuncumuz, geçtiğimiz sezonda ülkemizde Türkiye Kupası finali oynama başarısı gösterdi. Oyuncumuz bu turnuvayı 23 sayı 13 ribaund ortalamalar ile tamamladı.

ABD milli takımıyla 2014 FIBA U17 Dünya Şampiyonluğu ve 2015 FIBA U19 Dünya Şampiyonluğu bulunan oyuncumuza ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak hoş geldin diyoruz” denildi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin mücadele ettiği Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, 11 Mayıs’ta Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kararı ile sona erdirilmiş, şampiyon belirlenmeyerek, kalan maçların oynanmamsına karar verilmişti.

Potanın Perileri halen ligde 28 puan ile 7’inci sırada bulunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA