SİLİFKE BELEDİYESPOR’DAN TARAFTARA ÖZEL MASKE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE BELEDİYESPOR’DAN TARAFTARA ÖZEL MASKE


 

Haber Merkezi

Koronavirüs salgını ile mücadele sürerken Silifke Belediyespor Kulübü, taraftarlarına özel logolu maske satışına başladı. Silifke Belediyespor bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele ederken, maske satışı ile de kulübe maddi destek sağlanması planlanıyor.

Silifke Belediyespor logolu maske kullanımı konusunda bilgi veren Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Bilindiği üzere Silifkemizi ve Mersinimizi bu sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edeceğiz. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda Silifke'ye yakışır bir takım kuracağız. Takımımıza da maddi ve manevi destek gerekiyor. Bu nedenle Silifke Belediyespor logolu maskelerimiz yapıldı. Pandemi sürecinde maske kullanımı, sağlığımızı korumanın en önemli yollarından biri. Silifke Belediyespor logolu maskelerimiz vatandaşlarımız ve taraftarlarımız için satışa sunulmuştur. Yıkanabilir kumaştan üretilen maskeler, birden fazla kullanıma uygundur.  Bir yandan sağlığımızı Silifke Belediyespor logolu maskelerle korurken diğer yandan kulübümüze destek olmanın  ayrıcalığını hep birlikte yaşayalım. Maskelerin tanesi 10TL’dir. Satış için Mehmet Şıralı ile ( Gsm:0532 581 82 30)  iletişime geçilebilir" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA