MÜDÜR DAYANMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MÜDÜR DAYANMIYOR!


 

Son 10 yılda 8 müdür değiştiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğunun yeni sahibi Ökkeş Demir oldu.

ALİ ŞANLI

Her platforma spor kenti olarak anılsa da bu alanda istediği değeri bir türlü bulamayan Mersin’de dikiş tutmayan idari yönetim, kentin kaderinin olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Son 10 yılda Mersin'de sürekli Gençlik ve Spor Müdürünün değişmesi spora çok fazla yaramadı. Kuruma ait tesislerin bakımı, yeni yapılacak projelerin beklemesi, şehir merkezinde spor tesisi olmaması gibi sıkıntıların sık sık gündeme geldiği Mersin'de sürekli müdürün değişmesi yavaş işleyen işlerinde daha çok yavaşlamasına neden oldu.

Daha önce İlhami Koç, Mustafa Lavkor, Salman Malkoç, Ahmet Tarakçı, Şaban Güneş Osman Yıldızbakan ve Oğuz Kaymaz görev yapmıştı. Bu isimlerden bazıları vekaleten koltukta otursa da koltuğun hışmına uğrayarak yer değiştirmişlerdi.

ÇARE OLACAK MI?

Kent spor camiası bu gidişata son verilmesini isterken son 10 yılda 8 müdür değiştiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğunun yeni sahibi Ökkeş Demir oldu.

Daha önce Gaziantep’te yaklaşık 4 yıl görev yapan Ökkeş Demir, 29 Haziran'da resmi olarak Mersin'de görevine başladı. Ayağının tozu ile bazı kampları gezen Demir'in önünde bekleyen acil çözülmesi gerek sorunlar var. İlk olarak Akdeniz ilçesinde spor salonun olmaması, okula giden öğrencilerin gece idman yapabileceği ışıklandırılmış sentetik sahanın merkezde olmaması gibi akla gelen ilk yatırımların acilen hayata geçirilmesi gerekiyor.

Akdeniz Oyunları döneminde Mersin'e yapılan tesislerin ise atıl kalmaması için bazı büyük spor organizasyonlarının Mersin'e kazandırılması bekleyen sorunlar içinde gözüküyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA