İÇEL PROFESYONEL OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL PROFESYONEL OLDU


 

Futbolda alt liglerdeki belirsizlik düğümü çözülme yolunda. Gelişmeler ışığında İçel İdman Yurdu’nun 3. lige çıkması gündeme gelirken, Bölgesel Amatör Lig’de kentin 4 takım ile temsil edilmesi gündemde!

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), daha önce 18 Temmuz'da başlayacağını açıkladığı 2. Lig, 3. Lig ve amatör liglerin, Kulüpler Birliği ile yapılan görüşmenin ardından bu sezon oynatılmamasına karar verildiğini açıkladı.

Alınan bu karar spor kulislerinde İçel İdman Yurdu’nun 3'ncü lige doğrudan çıkması  şeklinde yorumlandı. İçel İdman Yurdu'nun 3'ncü lige çıkması ile uzun bir aradan sonra Mersin'de bir takımın profesyonel liglerde mücadele edecek olması kentte sevinçle karşılandı.

Liglerde şampiyonlar ve düşecek takımlarla ilgili kararın daha sonra verilecek olması ise gurubunda ikinci olanlar ile düşme potasında olan takımların heyecanını ikiye katladı.

Süper Amatör Lig’de Play-Off’ları ilk sırada tamamlaması büyük ölçüde netleşen Erdemli Belediyespor'un da Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) doğrudan çıkmasının gündeme gelmesi ilçede büyük sevinç yarattı.

LİGDE 4 TAKIM OLACAK

TFF’nin son almış olduğu kararın değişmemesi halinde İçel İdman Yurdu 3'ncü lige çıkacak. İdman Yurdu 1925 baraj maçı oynamadan ligde kalacak. Ligden düşmesi beklenen Meskispor ligde kalacak ve son olarak Erdemli Belediyespor Süper Amatör Play-Off maçlarını büyük ölçüde ilk sırada tamamladığı için doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Bu da BAL’da Mersin’in 4 takımla temsil edilmesi anlamına gelelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA