TEPKİ ÇEKEN YORUMA MERSİN’DEN GÖZALTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEPKİ ÇEKEN YORUMA MERSİN’DEN GÖZALTI


 

Haber Merkezi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'ın çocuk sahibi olmalarını duyurmalarına sosyal medyadan gelen hakaret içerikli paylaşımlara siyasilerden sert tepkiler geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 4'üncü kez baba olduğuna yönelik Twitter'da paylaşılan haberin altına hakaret içerikli yorum yapan kişi gözaltına alındı.

Bakan Albayrak'ın 4'üncü kez baba olduğuna yönelik Twitter'da paylaşılan haberin altına hakaret içerikli yorum yapan kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada Bakan Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli yorumun ardından, şüpheli E.B. hakkında soruşturma başlatıldı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gözaltına alınan E.B.’nin, sorgusunun sürdüğü öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA