GÖZLER TFF’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER TFF’DE


 

Bölgesel Amatör Lig’de oynayan Mersin ekiplerinin gözü kulağı Türkiye Futbol Federasyonu’nda!

ALİ ŞANLI

Süper Lig, 1'nci lig ve son olarak da 18 Temmuz'da 2'nci lig ve 3'ncü ligi oynatma kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), BAL ile ilgili kararanı bir türlü açıklayamadı. Yaşanan bu belirsizlik karşısında nasıl bir yol haritası çizeceklerini bilmeyen BAL ekipleri; İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor kara kara düşünüyor.

Gurubunda lider konumda olan İçel İdman Yurdu, TFF'nin BAL ile ilgi kararını geciktirmesinden en çok etkilenen takımların başında geliyor. Kulislerde konuşulanlara bakıldığında direk 3'ncü lige çıkacağı ve ya Play-Off oynayacağı dedikoduları Kırmızı Lacivertli kulübü geriyor.

İçel İdman Yurdu kadar kararı dört gözle bekleyen İdman Yurdu 1925 ekibinin ise kaderi bir bakıma İçel İdman Yurdu’nun elinde.

İçel İdman Yurdu'nun doğrudan 3'ncü lige çıkması durumunda önümüzdeki sezon da BAL'da kalması anlamına gelecek. Olurda Sarı Lacivertli ekip 3'ncü lige çıkmaz ise Süper Amatör Lig’in Play-Off maçlarında şampiyon olan takımla baraj maçı oynaması gündeme gelecek.

Meskispor'un bu iki takımdan aşağı kalır yanı yok gibi görünüyor. İçel ekibi üst lige çıkarsa Süper Amatör liginin Play-Off maçından gelen şampiyonla baraj maçı oynayacak. İçel 3’ncü lige çıkmaz ise Meskispor bir alt lige düşecek. Kısaca Bölgesel Amatör ligde kimin oynayacağını, kimin baraj maçına çıkacağı tamamıyla İçel İdman Yurdu'nun elinde gibi görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA