BAŞARILI ÖĞRENCİLER YAZ KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER YAZ KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ


 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçen yaz olduğu gibi bu yaz mevsiminde de dezavantajlı durumdaki başarılı öğrencileri Silifke ilçesindeki Kapızlı Tesislerinde gerçekleşecek ücretsiz yaz kampıyla ödüllendirdi.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Gültak, seçimlerden önce çocuklara verdiği sözünün gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan 30 kız öğrenci, Silifke’de bulunan Kapızlı Yaz Kampı’na uğurlandı.

“AİLELERİMİZİ DE KAMPA YOLLAYACAĞIZ”

Belediye binası önündeki uğurlama törenine Başkan Mustafa Gültak da katıldı, gençlerin sevincine, heyecan ve mutluluğuna ortak oldu. Akdeniz’in başarılı çocuklarını, geçen sene de Silifke kampına yolladıklarını hatırlatan Gültak, bu etkinliğin düzenlenmesinde destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederek, şöyle konuştu; "Amacımız, Akdeniz’de yaşayan, sosyal ve ekonomik sıkıntı çeken ailelerimizin çocuklarını bir araya getirip eğlenmelerini ve dinlenmelerini sağlamak ve bir kardeşlik ortamı oluşturmaktır. Bu gençlerimizin kimisi ders çalıştı, kimisi sınava girdi, kimisi tatile gidemedi, kimisi sokağa bile çıkamadı. Bugün ilk ekibimizi kampa yolluyoruz. Hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Eylül veya ekim ayı içerisinde, mahallesinden hiç çıkmamış, 60 yaşını aşmış 200 ailemizi de inşallah Silifke kampına uğurlayacağız.”

GENÇLERİN ATEŞİ ÖLÇÜLDÜ, MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALINA UYULDU

Başkan Gültak’ın konuşmasından sonra Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan, 18-22 yaş aralığında kız öğrencilerin, öncelikle ateşleri ölçüldü. Ardından maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uyarak otobüse binen öğrenciler, yaz kampına katılmak üzere Silifke’ye hareket etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA