TÜRK PAVAROTTİ HAKAN AYSEV MERSİN’ DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRK PAVAROTTİ HAKAN AYSEV MERSİN’ DE


 

Haber Merkezi

Mersin Devlet Opera ve Balesi 04 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 21:00’ da Mersin Marina Amfitiyatro’da “Akdeniz Esintileri” konserini dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Konserin solistliğini, Mersin Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı ve Başrejisörü Funda Uyanık (Soprano) ve dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti’nin öğrenicisi olmuş ‘’ Türk Pavarotti ’’ olarak anılan, uluslararası birçok operada görev alan İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Hakan Aysev ( Tenor ) yapıyor.

 Konserde Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Rufina Usmanova (piyano), Muzaffer Yoluk (Klavye) ve Ziya Arman (Bas Gitar) ; konuk sanatçı olarak ise Ferit Poyraz (Gitar) ve Kadir Taşur (Davul) solistlere eşlik ediyor. Etkinliğin bale sanatçıları ise Miray Boyacıoğlu, Meltem Ayar, Yusuf Ozan Demirbaş ve Risa Ochia.

Bir saat sürecek olan konser programında, napolitenler, tangolar ve Akdeniz ezgilerinden oluşan birbirinden değerli eserler yer alıyor.

Sağlık Çalışanlarımızı Mersin Devlet Opera ve Balesi olarak unutmuyoruz. Bu yorucu ve meşakkatli dönemde bir nebze de olsa soluk almaları, güzel birkaç saat geçirmeleri için kurumumuza davetiye başvurusunda bulunacak olan ilk 30 Sağlık Çalışanımızı konserimizle buluşturuyoruz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA