TARSUS SPONSORUNU BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS SPONSORUNU BULDU


 

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetimi, tesislerde futbolcu ve personeli ile toplantı yaparak TFF’nin belirlediği statü üzerine görüş alış verişinde bulundu. Toplantı sonrasında Tarsus Turizm Eğitim Sağlık Kültür İnşaat A.Ş iştiraki (TESKİ) ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeye istinaden, sezon sonuna kadar maddi destek konusunda anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Burhanettin Kocamaz Tesislerinde yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Dr.Musa Atay, Yapılan anlaşmanın önemine vurgu yaparak, Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ın desteklerinden dolayı şükranlarını iletti.

Yapılan görüşmeye kulübü temsilen Başkan Dr. Musa Atay,Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü  Hakan Canan Can, Başkanvekilleri Önder Erdoğan ve Ali Yıldırım katıldı. Başkan Atay, Yönetim Kurulu toplantısında istifa eden Duran Çalışır’ın istifasının kabul edilmediğini belirtti.

'BAŞKAN ATAY: “DUYGUSAL SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Dr.Musa Atay zorlu bir süreci yaşadığımız ortada diyerek oyuncuları motive ederken, ödemeler konusunda adım attıklarını dile getirdi.

Atay “Futbol bazen fedakarlık isteyen bir oyuna dönüşüyor. Parada bu işin en önemli argümanı. Pandemi süreci nedeniyle oyuncuların ödemesinde zorluk yaşadık. Elimizden geldiğince katkı sağlamaya gayret gösterdik. Başkanımız Haluk beyin destekleri ile bu süreci kolaylaştırmaya çalışıyoruz. TESKİ yönetimine de teşekkür ediyorum, verdikleri destek çok özel. Bu takımın ,sahada ki gücüne inandık, taraftarın desteği ile kalan haftalarda başarılı olacağız. Futbolcularımız ile oturduk, 2 saat süreyle ne yapacağımızı konuştuk. Belli bir limitle ödeme planı yaptık. Bugünden sonra önümüze bakacağız ve sportif başarıya yöneleceğiz.  Taraftarlarımız da müsterih olsun, aydınlığa hep birlikte çıkacağız.’’ ifadeleri kullandı.

“TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ'”

TESKİ A.Ş Genel Müdürü Mehmet Özel yaptığı açıklamada ‘’Mazisi 100 yıla yaklaşmış şanı bir çok ülkede bilinen marka değeri yüksek olan kulübümüze ligin geri kalanı kısmında maddi destek sağlamak için sponsorluk anlaşması imzaladık. Atılan imzalar umarız başarıya destek olur. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın söylediği gibi Tarsus’u spor kenti yapacağız. Belediye iştiraki olan TESKİ A.Ş olarak bizde başkanımızın sözlerinin haklılığı yolunda , Tarsus’ta spora destek olmaya gayret göstereceğiz. Yeni kurulan şirketimizin bundan sonrada destekleri sürecektir. Taraftarımız şunu bilmeli ki, 6 haftalık olan sözleşmemiz, gelecek yıllarda da devam edecektir. Duygusal bir süreç yaşıyoruz, hep birlikte başaracağız’’ dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA