MEZİTLİ’DE 15 ÇOCUK SÜNNET OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE 15 ÇOCUK SÜNNET OLDU


 

Haber Merkezi

İyiliğin bulaşıcı olduğu Mezitli’de başlatılan iyilik hareketi 15 çocuğun ücretsiz sünnet olmasını sağladı. Bülent Ateş ve Tolga Pancar’ın başlattığı projeye Mezitli Belediyesi ve Özel Modern Tıp Hastanesi destek sundu.

6 aylık ve 6 yaş aralığında bulunan minikler korona virüs tedbirleri altında yapılan çeşitli eğlencelerle unutulmaz bir gün yaşadı. Aileleriyle birlikte sünnet öncesi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek teşekkür etti. Miniklere içerisinde oyun hamurları, boyama kitapları ve kırtasiye malzemelerinin olduğu çantaları hediye eden Başkan Tarhan, çeşitli ikramlarda bulundu. Ziyarette belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Mezitli Belediyesi Meclis salonunda çocuklarla bol bol da fotoğraf çektiren Başkan Tarhan, aydınlık Türkiye’nin aydınlık yüzlü çocuklarla oluşacağını söyledi. Mezitlililerin sergiledikleri dayanışma ve yardımlaşmanın mutluluk yaratmaya devam ettiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Her zaman olduğu gibi yine bir iyilik hareketi 15 çocuğumuzun sünnet olmasını sağladı. Bu bile Mezitli’nin ne kadar özel bir kent olduğunu gösteriyor. Her alanda Mezitlililer örnek olmaya devam ediyor. Böylesi toplumsal dayanışmayı artıracak her türlü girişime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Mezitli Belediyesi araçları ile hastaneye giden minikler ve aileleri erkekliğe ilk adım atışlarının heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Özel hastane şartlarında randevu sitemine göre gruplar halinde yapılan operasyonda korona virüs tedbirleri nedeniyle toplu sünnet görüntülerinin yaşanmamasına dikkat edildi. Hijyenik bir ortamda operasyonları gerçekleştiren Uzm. Dr. Uğurcan Üstündağ, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın ilgisi sonrası kendilerinin de proje dahil olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Üstündağ, “Yaptığı güzel işlerle örnek olan Başkanımız Neşet Tarhan yine son derece güzel bir olaya imza attı. Biz de hastane yönetimi olarak çok titiz bir çalışma yaparak daha önce kamuoyuna yansıyan bu tür toplu sünnet görüntülerinin yaşanmaması için tedbirler aldık. Çok güzel bir iş ortaya çıktı. Emeği geçen herkese böylesi güzel bir organizasyona imza atmaları nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Başkan Neşet Tarhan’ın verdiği güçle böyle bir iyilik hareketi başlatmak için cesaret bulduklarını ifade eden Tolga Pancar ve Bülent Ateş de, “Çok güzel bir iş  yapmış olmanın  gururunu yaşıyoruz. Gerek Modern Tıp Hastanesi yönetimi gerekse Başkanımız Neşet Tarhan’ın, verdiği desteklerle 15 çocuğumuz korona virüsünün tüm etkilerine rağmen son derece sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sünnet olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bize güç vererek bu iyilik hareketinde başarılı olmamızı sağlayan Başkanımız Neşet Tarhan’a Uzman Doktor Uğurcan Üstündağ ve Modern Tıp Hastanesi yönetimine, kıyafetten ikramlara kadar bizlere güç veren değerli destekçilerimize teşekkür ederiz” dediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA