HABERİN MAKSATLI VE YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HABERİN MAKSATLI VE YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI


 

Haber Merkezi

Tarsus'a bağlı Böğrüeğri Mahallesi sakinlerinin, Tarsus Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını iddia ederek Toroslar ilçesine bağlanmak için imza kampanyası başlattıklarına yönelik yapılan haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

“YAPILAN HABER ASILSIZDIR, İTİBAR ETMEYİN”

Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş; “Benim ve köy halkının böyle bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” diyerek yalan haberi çürüttü ve bu konuya noktayı koydu.

Geçen günlerde Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer köşe yazısında, Tarsus’a bağlı Böğrüeğri Mahallesi halkının Tarsus Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alamadığını, mahalle sakinlerinin MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza topladıkları iddia etti. Yalçın Bayer’in bu iddiası kent genelinde faaliyet gösteren bazı gazete ve haber sitelerinde yer aldı.

MUHTAR VE MAHALLE HALKININ İMZA KAMPANYASINDAN HABERİ YOK

Gündeme gelen haber ile ilgili Tarsus Belediyesi'ne gelen Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş, yapılan haberin asılsız olduğunu dile getirdi. Muhtar Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Benim ve köy halkının bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” dedi.

Tarsus Belediyesi sosyal medya hesaplarından basına ve kamuoyuna yaptığı açıklamada ise; “Yapılan asılsız ve maksatlı haber, gazetecilik meslek onuruna yakışmadığı gibi araştırmadan, soruşturmadan, işin aslını öğrenmeden gündeme getirilmiştir, halkımızın takdirine sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA