YENİŞEHİR BELEDİYESİ HURDA ARAÇLARI HİZMETE KAZANDIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ HURDA ARAÇLARI HİZMETE KAZANDIRIYOR


 

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği atıl durumdaki araçları yenileyerek, hizmete kazandırıyor. Bir yılda on bir aracı Yenişehirlilerin hizmetine sunan ekipler son olarak iş makinesi, süpürge aracı, minibüs ve çöp taşıma aracını yenileyerek, atıl durumdan kurtardı.  Makine İkmal Kademe Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, personellerle bir araya gelerek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği bünyesinde araçlara yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sayesinde araç filosu güçlendirilirken dışa bağımlılık azaltılıyor ve kent ekonomisine de katkı sağlanıyor.

Kademe Amirliğini ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Kamunun malına gözümüz gibi bakıyoruz. Elimizdekini ne kadar kullanabilirsek o kadar kullanacağız. Bozuldu at çöpe mantığıyla değil, mevcut araç ve gereçlerimizi en iyi şekilde kullanmakla ve korumakla yükümlüyüz. Kamunun malı bizim için milli servet niteliğindedir. Belediyemizin kademesinde başarılı bir şekilde çalışan ve hurdaya dönen araçları hizmete kazandıran usta ellere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA