BAŞKAN BOZDOĞAN’IN TOMOGRAFİSİ TEMİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN BOZDOĞAN’IN TOMOGRAFİSİ TEMİZ


 

Haber Merkezi

Ülkemizde ilk vakanın görülmesinin ardından Koronavirüse karşı savaş açan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kendisine uygulanan Koronavirüs ( COVID-19 ) testi sonuçlarının pozitif çıkması üzerine karantina sürecine girerek tedavi altına alınmıştı.

Normalleşme çağrılarına karşı “Normalleş-me” mesajıyla kamuoyunu sürekli uyaran Başkan Bozdoğan, kendisine uygulanan testin pozitif çıkmasının ardından bulaş riskini ortadan kaldırmak için kendini ve kullandığı alanı izole ettirerek bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmak için dinlenmeye çekilmişti.

Hastalığın seyrinin sağlıklı şekilde takip edilmesi adına bugün akciğer tomografisi çekimi ve gerekli tetkiklerin uygulanması için hastaneye götürülen Başkan Bozdoğan, burada özel kıyafetli personel tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kontrol için hastaneye götürüleceğini öğrenen Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelleri hastane bahçesinde akın ederlerken alkışlar eşliğinde kendisine moral verdiler. Çekilen akciğer tomografi sonucunun iyi çıkması üzerine hastaneden ayrılarak kendi arabasına binen Başkan Bozdoğan yine alkışlar ile karantinada kaldığı yere götürüldü.  

“VATANDAŞLARIMIZ REHAVETE KAPILMASINLAR, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMASINLAR”

Tomografi sonuçları temiz çıkan Başkan Bozdoğan daha önce yaptığı açıklamada olduğu gibi; “Covid-19 süreci henüz bitmedi. Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi devam ediyor. Şu anki durumum iyi denilebilecek düzeyde. İnşallah karantina sürecim sağlıklı bir şekilde bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve yine Tarsus için canla başla çalışmaya devam edeceğim. Bu süreçte bana destek olan ve moral vermek için arayan, soran ve dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepsine ayrı ayrı selamlarımı gönderiyorum. Bir tek hasta kalmayana dek bu virüs salgınına karşı olanca gücümüzle savaşacağımızı bildiriyorum.

Dualarınızı eksik etmeyin ve sağlıcakla kalın. Sevgi ve saygılarımla” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA