DİRENE DİRENE KAZANDILAR: BARO BAŞKANLARI ANITKABİR’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DİRENE DİRENE KAZANDILAR: BARO BAŞKANLARI ANITKABİR’DE


 

Haber Merkezi

Baro başkanlarının, baroların yapısının değiştirilmesinin planlandığı yasal düzenlemeye karşı başlattıkları 3 günlük savunma yürüyüşünün ardından vardıkları Ankara’da, karşılaştıkları polis engellemesinin ikinci günündeyken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapılan görüşmeleri sonuç verdi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ın da aralarında bulunduğu baro başkanları, barikatın kaldırılmasıyla bulundukları noktadan 200 metre boyunca yürüyüş gerçekleştirdikten sonra otobüslere binerek Tandoğan’da indiler. Daha sonra Anıtkabir’e kortej eşliğinde yürüyen baro başkanları, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret ettikten sonra, Anıtkabir önünde sosyal mesafeye dikkat ederek birlikte bir fotoğraf verdi.

Burada açıklama yapan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Baroların bölünmemesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelemiz başlangıç. Omuz omuza mücadele ile bütün engellerin aşılabileceğinin örneğini sergiledik. Hukukun üstünlüğü için direndik, insan hakları için direndik, savunmanın özgürlüğü için direndik. Direne direne kazandık.  Baroların parçalanmasını engellemeye yönelik görüşmelerimizi, girişimlerimizi, etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA