MERSİN’DE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 6 KİŞİ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 6 KİŞİ YAKALANDI


 

Mersin’de Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bir ikamette uyuşturucu madde olduğunun bilgisi üzerine, belirlenen adrese operasyon yaptı. Operasyonda bir kişi gözaltına alınırken, adreste yapılan aramada 40 kök hint keneviri, 9 gram esrar, 60 gram kurutulmuş Hint keneviri, 9 adet çeşitli ebatlarda tabanca fişeği ve bir adet esrar içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

Sahte içki üretimine yönelik de çalışma yapan ekipler, bir adreste yaptıkları aramada 15 litre etil alkol, 15 litre rakı, 5 litre viski, 5 litre boğma rakı, 9 adet içki kiti, 1 adet kapak kapatma aparatı, 1 adet alkol ölçüm aparatı, 52 adet metal kapak, 4 adet alkol ölçme pompası ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

İlçedeki faili meçhul olayların aydınlatılmasını yönünde de çalışma yürüten ekipler, kasten yaralama, huzur ve sükunu bozma, güveni kötüye kullanma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, kişisel verilerin kaydedilmesi, evden, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık, mala zarar verme, kasten yaralama, tehdit ve hakaret gibi 12 suçu aydınlatarak, suçlular gözaltına aldı.

Aranan şahıslara da göz açtırmayan ekipler, çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA