GÜLNAR’I SEL VURDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’I SEL VURDU!


 

Mersin’de etkili olan olumsuz hava koşullarının yarattığı sel Gülnar’ı vurdu!

Haber Merkezi

Mersin'in Gülnar ilçesinde etkili olan dolu yağışı erik ve zeytin ağaçları ile yollara zarar verdi. İlçede etkili olan dolu yağışı Köseçobanlı Mahallesi'nde yaşamı olumsuz etkiledi. Bağlantı yollarının kullanılamaz hale geldiği mahallede erik ve zeytin ağaçları da yağıştan zarar gördü

BELEDİYE BAŞKANI ÜNÜVAR AFET BÖLGESİNDE

Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulunarak köylülere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ünüvar, Gezende Mahallesi'de dün meydana gelen sel afetinin ardında bölgeye giderek hasar gören tarım alanları ve yollarda incelemelerde bulundu. Gezende Mahalle Muhtarı İbrahim Hakkı Küçük'ten hasarın boyunu hakkında bilgi alan ve Ünüvar afetin yaralarının sarılması için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini kaydetti. Gezende Mahalle Muhtarı İbrahim Hakkı Küçük ise tarım alanlarına ve yollara zarar veren afette can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu kaydederek Başkan Ünüvar'a duyarlılığı için teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA