25 ADRESE KUMAR OPERASYONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

25 ADRESE KUMAR OPERASYONU


 

Mersin polisinin 25 adrese düzenlediği operasyonda kumar oynayan şahıslara toplam 71 bin 50 lira para cezası kesilirken, kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayanlar hakkında da adli işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynayan, oynatan yerler, kahvehaneye dönüştürülen ikametleri izlemeye aldı. Son bir aylık çalışma sonucunda 8 ikamet ile 17 iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, 57 bin 571 lira para ele geçirildi. 74 şahsa kumar oynamak, oynatmaktan adli işlem yapılırken, kumar oynayan şahıslara toplam 71 bin 50 lira idari para cezası kesildi. Haklarında adli işlem yapılan 2 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, ikamet ve iş yerlerinde oyun oynayarak sosyal mesafeye uymayan 270 şahsa ise kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplamda 850 bin 500 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca 4 iş yeri de mühürlenerek, faaliyetten men edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA