MECLİSTE ÖZTÜRK KAVGASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MECLİSTE ÖZTÜRK KAVGASI!


 

Haber Merkezi

Süleyman Soylu’nun Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk’ü hedef alan sözleri mecliste tartışmaya neden oldu. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır mecliste yaptığı konuşmasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ü hedef aldığı için tepki gösterince Meclis'te tartışma çıktı.

Ali Mahir Başarır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdikten sonra yaşanan tartışma Meclis tutanaklarına şöyle yansıdı:

AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çok ayıp bir şey bu ya! Çok ayıp bir şey ya!” diye tepki gösterdi. CHP Sakarya Milletvekili Engin Koç ise, “Gerçekleri söylüyor” diye, Başarır’ı destekledi.

Turan’ın tepkisinin üzerine konuşan Başarır, “Ayıp olan ortada. Ayıp olan nedir biliyor musunuz?” sorusunu sordu. Sorunun üzerine sinirlenen Turan, “Ne kadar ayıp bir şey bu ya! Bu dil nasıl bir dil Sayın Başkanım? Temiz bir dile çağırır mısınız beyefendiyi?” diyerek, meclis başkanının olaya müdahale etmesini istedi.

Başarır’a “Toparlayın” diyen meclis başkanının ardından, Başarır, “Ayıp olan, bir Grup Başkan Vekilinin kürsüye laf atması” dedi.

“BUNLARI SORGULAMAK AYIP MI?”

Tartışmanın ardından mikrofonu kapatılan Başarır, mecliste sessizlik sağladııktan sonra şu sözleri ekledi;

“Ayıp olan, bir İçişleri Bakanının bir gazeteciye böyle bir ifade kullanması ayıp olan, halkın seçtiği belediye başkanlarının görevden alınması (CHP sıralarından alkışlar) ayıp olan, tırnağına kadar, saçının teline kadar yolsuzluğa bulaşmış Melih Gökçek'in yargılanmaması. Bunları sorgulamak ayıp mı? Ayıp olan bu, Sayın Grup Başkan Vekili, ayıp olan bu!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA