MERSİN NUR TURİZM, ULAŞIM AĞINI BÜYÜTTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN NUR TURİZM, ULAŞIM AĞINI BÜYÜTTÜ


 

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tehdidine karşın seferlerine ara vermeden devam eden Mersin Nur Turizm, bu süreçte sürekli dezenfekte edilen araçları, tüm tedbirleri dikkatlice uygulayan personelleri ile takdir topladı.

SERKAN TULTAK

Türkiye’nin birçok iline yeni seferler koyan Mersin Nur Turizm, pandemi döneminde ilçelerde yaşayan Mersin halkını da unutmayarak, Anamur kalkışlı Gülnar, Aydıncık, Mut, Karaman, Konya, Ankara seferleri başlattı.

Öte yandan Mersin kalkışlı Ankara, İzmir, İstanbul seferleri aksatılmadan devam ederken vatandaşlardan gelen yoğun taleplerde dikkate alınarak, Antalya, Eskişehir, Bursa, Osmaniye, Gaziantep, Afyon, Uşak, Çorlu, Balıkesir ve Sakarya illerine de Mersin Nur Turizm kalite ve güvenini ulaştırdı.

“HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINA GÖRE ULAŞIM AĞIMIZI BELİRLEDİK”

Yüzde yüz Mersin sermayesi olan kurumundan başarı ve gururla söz eden Nur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur, “Biz Mersin markasıyız ve bizim için yolcular birer misafirdir. Çünkü bu yolları onlarla sevdik ve onlarla bu yolları güzelleştirdik. Tabi bunu yaparken hem ilçelerimize özel seferler planladık hem de yeni şehirlere ulaştık. Halkımızın taleplerini dikkate alarak onların ihtiyaçlarına göre ulaşım ağımızı belirledik.” dedi.

“YAPTIĞIMIZ İŞİN CİDDİYETİNİ BİLİYORUZ”

“Bir otobüs firmasından çok farklıyız” diyen Ahmet Nur, “Amacımız sadece bir şehre gitmek değildir. Biz sadece yolcu taşımıyoruz. Hizmet, kalite ve güvenimizle o şehirlere gidiyoruz. Yaptığımız işin ciddiyetini biliyor, kentimize ve hemşehrilerimize bu düşünce ve sorumlulukla hizmet ediyoruz. Ayrıca yine vatandaşlarımız bizlere daha rahat ulaşsın ve biletini en kolay yoldan alsın diye www.mersinnurturizm.com adresimizi de yeniledik. Vatandaşlarımız biletlerini buradan da kolaylıkla alabilirler” vurgusu yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA