TOROSLAR’DA YENİ YERLEŞİM ALANLARINA YENİ YOL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA YENİ YERLEŞİM ALANLARINA YENİ YOL


 

Haber  Merkezi

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki yeni yerleşim alanlarının yol ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Portakal Mahallesi'nde yeni açılan yollarda sathi kaplama asfalt çalışması yapıyor. Yapılan bu çalışmayla yollar yenilenerek ulaşım için elverişli hale getiriliyor.

"İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Toroslar  Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirterek; "Ulaşım sorununu çözerek, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasını sağlıyoruz" dedi.

İlçe genelindeki artan yapılaşma ve nüfusla birlikte yeni yerleşim alanlarının büyümesine istinaden yeni imar yollarının hızla açıldığının bilgisini veren Başkan Yılmaz; "İlçemiz, gelişime açık ve yapılaşmanın da hızla artış gösterdiği bir bölge. Toroslar Belediyesi olarak yeni yapılaşma olan yerlerde yol açma, stabilize, sathi kaplama ve asfalt serim çalışmalarımıza hız verdik. Güvenli ve kaliteli ulaşımın yanı sıra araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yeni imar yollarını hizmete sunmaya önem veriyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA