ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN KAPANAN YOLLARDA HUMMALI ÇALIŞMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN KAPANAN YOLLARDA HUMMALI ÇALIŞMA


 

Erdemli Belediyesi, Çamlı Mahallesinde meydana gelen heyelan sonrası kapanan yollarda, açma ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Erdemli Belediyesi, Çamlı Mahallesinde meydana gelen heyelan sonucunda kapanan yollarda, açma ve bakım çalışmaları yürüterek, vatandaşların güvenli seyahat etmeleri için çalışmalarını tamamladı.

Erdemli Belediyesi, geçen haftalarda Çamlı Mahallesinde meydana gelen heyelan sonucu kapanan ve geçiş imkânı vermeyen yolun açma, bakım ve onarım faaliyetlerini gerçekleştirerek, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerine olanak sağladı.  Çalışmaları yerinde izleyen mahalle sakinleri, yaşanan felakette can kaybı olmamasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, yolların düzelmesi ve güvenli hale getirilmesi için çalışan ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşların güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, can kaybı yaşanmamış olmasından dolayı duydukları memnuniyetin altını çizdi. Yolun tehlike arz etmeden kullanılabilmesi için tüm imkânların seferber edildiğinin altını çizen Başkan Tollu, ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların devam edeceğini ifadelerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA