İSTİSMARCI BABA, “KIZIM İSTEDİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTİSMARCI BABA, “KIZIM İSTEDİ”


 

8 yaşındaki çocuğunu istismar eden babanın ilk duruşması görüldü. Duruşma öncesinde “Kızım istedi” diye istismarcı baba, duruşmada da eşinin sevgilisi olduğu için iftira attığını söyledi.

AYŞENUR ÖNAL

8 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan babanın ilk duruşması görüldü. İl beyanında “Kızım istedi” diyen baba, duruşmada, “Karımın sevgilisi var, bana iftira attı. Karakoldaki polisler beni döverek zorla ilk beyanı imzalattılar” diyerek, suçu annenin üzerine atmaya çalıştı.

Duruşma sonrasında bir açıklama yapan Avukat Derya Özinç Bozdoğan; cezaevinden SEGBIS yöntemi ile görüntülü bağlantı yapıldığı zaman babasını gören çocuğun arkasına saklandığını ve mağdur kızın çok korktuğu, travmasının artacağını ve gerçekleri konuşamayacağı için çocuğun dışarı çıkartıldığını söyledi.

Annenin ise duruşma başlamadan önce kocası hakkında en ağır cezayı almasını istediğini belirten Bozdoğan, görüntülü konuşma sırasında annenin korkularına yenik düşerek “Şikayetçi değilim” dediğini aktardı.

Duruşma 23 Haziran’a ertelendiğini duyuran Bozdoğan, “Bugün annenin, çocuğun duruşmaya gelmelerinin belirsizliği ve Corona nedeniyle çocuk istismar konusunun takipçisi olan ilgili platformlara ve meslektaşlarıma bilgi veremedim. Gelecek duruşmada çocuğumuzun yanında hep birlikte olacağız” diyerek, “Çocuk istismarlarına en ağır cezalar verilmeli” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA