“CENNET- CEHENNEME BAŞKA KULP BULUN!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“CENNET- CEHENNEME BAŞKA KULP BULUN!”


 

Cennet-Cehennem Obruklarının lunaparka çevrildiğini söyleyen gazeteci Güven İslamoğlu, “Sağlık durumu iyi olmayan insanlar, yaşlılar varmış. Ya pandemide adamları eve kapattık maskesiz dolaşalım diye. Başka kulp bulun” diye tepki gösterdi.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in doğal güzelliklerinden olan Cennet- Cehennem obruklarına asansör ve seyir teras yapılmasına bir tepki de gazeteci Güven İslamoğlu’nda geldi. Obrukları gizemli, sessiz, sakin ve doğal bir oluşum olarak adlandıran İslamoğlu, “75 metre aşağı inip çıkmanız gerekir. İnmeye başlarken hava yavaş yavaş değişir. Bu doğal oluşuma asansör dikmişler. Cazibe merkezlerini destekleme projesiymiş, 10 milyon gömmüşler” dedi.

“BAŞKA KULP BULUN”

Kültür ve Turizm Bakanlığı Cennet-Cehennem Obruklarına yapılan teras ve asansörün engelli ve yaşlı vatandaşlar için yapıldı açıklamasını da doğru bulmayan İslamoğlu, “Engelli vatandaşlarımız insin diye yaptık demişler. Ben de inandım. Engelli vatandaşlarımızı düşünüyorsanız önce Mersin’in sokaklarını, kaldırımlarını uygun hale getirin. Engelli vatandaşlar bahane. Kendileri o zahmete katlanmak istemiyor” diye tepki gösterdi. İslamoğlu, “Sağlık durumu iyi olmayan insanlar, yaşlılar varmış. Ya pandemide adamları eve kapattık maskesiz dolaşalım diye. Başka kulp bulun” diye karşı çıktı.

“LUNAPARKA ÇEVİRMİŞLER”

“Bu ülkede cazibe deyince niye akla ilk seyir terası geliyor?” sorusunu soran İslamoğu, “Yapılması kolay, zahmetsiz. Fabrikasyon, her yere yapılır. Cehennem Mağarası’na seyir terası yapılmış. Ya kardeşim aşağıda bir şey yok ki. Son gittiğimde atılmış çöpler görmüştüm. Lunaparka çevirmişler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA