MERSİN’E SERBEST, KOMŞUYA YASAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E SERBEST, KOMŞUYA YASAK


 

Mersin’de de koronavirüs ile ilgili artış iddialarına rağmen bir şey yapılmaması halkı tedirgin ederken , komşu Adana’da artan virüs vakalarından dolayı giriş-çıkışlar kısıtlandı.

Haber Merkezi

Türkiye’de Covid-19 vakalarının azalmasının ardından normalleşme sürecine gidildi. Fakat normalleşme sürecinde daha 14 gün olmasına rağmen artan vaka haberleri insanlarda yeniden panik oluşmasına neden oldu.

Bazı şehirlere risk artmaya başladığı için yeniden giriş-çıkış kısıtlaması getirildi. Adana, Bitlis, Hakkari, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Van ve Tekirdağ valilikleri şehirlere giriş ve çıkışları yasaklandı. Kısıtlamanın yapıldığı iller arasında turizm açısından tercih edilen şehirler olmaması dikkat çekerken Mersin’e komşu olan Adana’nın kısıtlamaya dahil olması Mersinlileri korkuttu.  Adana'da da kente giriş çıkışlar, pazartesi gününden itibaren 15 gün süreyle yasaklanırken, Mersin’de vakaların her yana sıçramasına rağmen bir şey yapılmadı.

Valiliklerden yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeler kapsamında, ülkede yaklaşık 180 bin kişinin hastalanmasına ve 4 binden fazla kişinin vefat etmesine sebep olan Kovid-19 salgınının, gerçekleşebilecek her türlü toplu eylem ve etkinliklerde vatandaşlara bulaşma riskinin bulunduğu vurgulanarak, eylem ve etkinlikler yasaklandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA