MEÜ’YE YENİ YURT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’YE YENİ YURT


 

25 bin ile 30 bin arasında öğrenciye sahip olan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Çiftlikköy Kampüsü öğrencilerine 4 bin kişilik yurt müjdesi.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) konusunda açıklamalarda bulunan MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, öğrencilere müjde verdi. 25 bin ile 30 bin arasında öğrenciye sahip olan Çiftlikköy Kampüsü’nde öğrenciler Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalamıyordu. Özel yurtlara ve evlere mecbur kalan öğrenciler için Çiftlikköy Kampüsü’ne yeni bir yurt müjdesi verildi.

Yurt konusun da açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Çamsarı, “Hali hazırda 4.500 kişilik temiz ve ferah bir yurdumuz var. 40 dönüm bir araziyi Kredi Yurtlar Kurumu’na tahsis ettik. Buraya 4000 kişilik bir yurt yapılacak. Bütün anlaşmalar ve altyapılar hazırlandı. Merkez Kampüsümüzde 25.000 ila 30.000 civarında öğrencimiz var. Öğrenci sayımızın üçte birini bulacak şekildeki yurt kapasitesine ulaşmak bizim hedefimiz. Yani 10.000 öğrencimizi yurtta barındırabilirsek Türkiye ortalamasının üstüne çıkmış olacağız” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA