AKDENİZ’DEN SEVİNDİREN HABER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DEN SEVİNDİREN HABER


 

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Koronavirüs (Covid19) testi pozitif çıkan 1 belediye personelinin tedavisinin sürdüğünü; kontrol amaçlı test yaptırılan diğer 7 personelin test sonuçlarının da negatif çıktığını açıkladı.

Haber Merkezi

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan, belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevli 1 personelin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Başkan Gültak; hasta personelle temas eden, yapılan Koronavirüs test sonuçları negatif çıkan 7 belediye personelinin de tedbir amaçlı olarak evlerinde 14 gün karantina altında olacaklarını kaydetti.

“BELEDİYEMİZ AÇIK VE HİZMETE DEVAM EDİYOR”

Belediye merkez binasının açık olduğunu ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiğini ifade ederek, panik yapılacak bir durum olmadığının altını bir kez daha çizen Başkan Mustafa Gültak, salgına karşı belediye binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığının da altını çizdi.

Belediye binasının ve tüm odaların dezenfektanlı su ile ilaçlandığını belirten Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşlara yönelik olarak da en üst seviyede tedbir alındığını; belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen vatandaşların yanı sıra tüm belediye personelinin de ateşinin ölçülmeye devam edildiğini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA