TARSUS BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR


 

Normalleşme sürecine girdiğimiz bu dönemde, salgın riskine karşı tedbiri elden bırakmayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçede faaliyet gösteren oda ve dernekleri ziyaret ederek, maske desteğinde bulundu.

Haber Merkezi

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının açıklanmasının ardından salgının yayılmasına yönelik aldığı önlemlerle ülkede takdir edilen Tarsus Belediyesi, ilçe genelinde tedbiri elden bırakmıyor. Salgının 2’nci dalgasına karşı önlemleri en üst seviyeye çıkaran Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, oda ve derneklere maske ile el dezenfektanı desteğini sürdürüyor. Başkan Bozdoğan, Tarsus Ulaşım Akaryakıt Otomotiv Turizm San. ve Tic. A.Ş., ile S.S.12 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası'nı ziyaret ederek, maske desteğinde bulundu.  Ziyarette vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bozdoğan, normalleşme süreci ile ilgili tedbirin elden bırakılmaması konusunda oda ve sivil toplum kuruluşu başkanlarına önerilerde bulundu.

Halkın sağlığını korumak adına koronavirüse karşı mücadelelerinin artarak devam edeceğini belirten Başkan Bozdoğan , “ Oda ve derneklere bağlı üyelerin işyerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmaları sürüyor. Tarsus Belediyesi olarak, salgının ikinci dalgasına karşı tüm tedbirlerimizi aldık.  Sosyal mesafe, maske ve hijyenimize önem göstererek, kendimizi ve çevremizi hastalıktan korumak zorundayız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarımızın salgın riski ortadan kalkana kadar süreceğinden bir şüpheniz olmasın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA