TOPLU KONUT PROJESİNDE SONA DOĞRU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOPLU KONUT PROJESİNDE SONA DOĞRU


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilen Toplu Konutların tamamlanmasına yönelik seferberlik ilan etti.

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediye ve şirket çalışanı tüm inşaat mühendisi ve teknikerlerin bulunduğu toplantıda son talimatlarını verip, Toplu Konut inşaatının bir an önce tamamlanması için düğmeye bastı.

Çok yakında gerekli iç dizayn ve peyzaj çalışmalarının tamamlanacağını belirten Bozdoğan, ‘’tapu’’, ‘’örnek daire’’ ve ‘’kura/çekiliş’’ yöntemlerine dair yetkililerden bilgi alarak, pandemi sürecinin ardından başlayan ‘’normalleşme’’ dönemiyle birlikte Tarsus Belediyesi’nin tüm teknik kadrolarında seferberlik ilan ederek çalışmalara hız verdi.

Belediyenin kontrolünde, İmar Limitet Şirketi’nin sorumluğunda yapımı süren Toplu Konutların, kaba inşaatlarının büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte iç bölümlerinin büyük bir titizlikle yapımının devam ettiğini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Bir süredir umutla evlerine kavuşmayı bekleyen vatandaşlarımızın bu beklentisine cevap vermek için özenli ve hızlı şekilde işleri tamamlayıp onların sevincine ortak olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Kaliteden ödün vermeden, vatandaşların huzurlu mutlu ve güvenli bir şekilde yaşam sürebilecekleri, gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri yaşam alanlarını oluşturmak için gün saydıklarını belirten Başkan Bozdoğan, ”Üretim gücümüzü eski hizmet yeni hizmet diye ayırmadan vatandaşlarımızın yararına olan makul projeleri devam ettirme yönünde kararlığımızdan ödün vermeden gecemizi gündüzümüze katarak özveriyle çalışıyoruz, vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olsunlar kendilerine evlerinin anahtarlarını teslim edeceğimiz günler çok yakında” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA