USART BAŞKANI GÜLMEZ VE HATTAT ALZAMO’DAN, BAHÇACI’YA ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USART BAŞKANI GÜLMEZ VE HATTAT ALZAMO’DAN, BAHÇACI’YA ZİYARET ETTİ


 

Haber Merkezi

Uluslararası Kültür Sanat Topluluğu Eko Turizm Derneği Başkanı Hülya Gülmez ve Iraklı Hattat Salih Alzamo, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı’yı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette duygularını dile getiren Gülmez “Dernek olarak dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın sürecinde, sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakârlığa ithafen mayıs ayında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dernek üyelerimize ait 113 eserimizden oluşan bir sergi açtık. Sanatın insan hayatında çok önemli bir rolü var. Biz sanatçılarda toplumun bir parçası olarak bu zorlu süreçte canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına eserlerimizle katkı sunmak istedik. Sağlık çalışanlarının duygularını yansıtmaya çalıştığımız serginin çok olumlu geri dönüşleri oldu. Bu da bizi fazlasıyla memnun etti. Bu gün tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha minnetlerimizi ve teşekkürlerimiz sunmak için İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret ettik. İyi ki varlar” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “USART’a üye sanatçılar, moral desteğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde eserleri ile bizim yanımızda oldular. Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açtıkları sergide yer alan eserler, bu zorlu süreçte bizim yalnız olmadığımızı, duygu ve düşüncelerimizin başkaları tarafından da paylaşıldığını hissetmemizi sağladı. Bu hissi yaşamak gücümüze güç kattı. Sergide yer alan eserler şu anda hastanemizin oda ve koridorlarını süslüyor. Bu dönemde gösterilen fedakarlıkları tuvale yansıtarak ölümsüz hale getiren sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA