AKDENİZ’DE CORONA PANİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE CORONA PANİĞİ


 

Akdeniz Belediyesinde bir personelin korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı, temas ettiği 7 personelin de evde karantinaya alındığı bildirildi.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, yazılı bir açıklama yaparak, korona virüs şüphesiyle hastaneye giden merkez binada görevli bir belediye personelinin yapılan ilk testinin pozitif çıktığını belirtti. Gültak, personelin hemen Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini ve tedavisine başlandığını kaydetti.

“TEMAS ETTİĞİ 7 PERSONEL DE KONTROL AMAÇLI EVDE KARANTİNAYA ALINDI”

Söz konusu personelle temas eden 7 personelin de Mersin İl Sağlık Müdürlüğünden gelen görevliler tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülerek korona virüs taramalarının yapıldığını kaydeden Gültak, bu çalışanların evlerinde 14 günlük karantina sürecine alındıklarını ifade etti.

Panik yapılacak bir durum olmadığının altını çizen Gültak, salgına karşı belediye merkez binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığını vurguladı. Gültak, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar için de gerekli önlemlerin alındığını, belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen kişilerin ateşinin ölçülmeye devam edildiğini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA