TARSUS BELEDİYESİ’NDEN “179” PROJESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN “179” PROJESİ


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçe genelinde bulunan 179 mahallenin sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşması amacıyla, mahalleleri belediye meclis üyeleri ile başkan yardımcılarına görev ve sorumlulukları dahilinde paylaştırdı.

Mahalleler, Belediye Meclis Üyeleri ile Başkan Yardımcıları arasında Paylaştırıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sürdürebilir hizmet anlayış ile ilçe genelinde bulunan 179 mahallenin sorunlarının çözümü, halkın talep ve isteklerinin dinlenilmesi amacıyla  “179” projesini hayata geçirdi. Yepyeni bir çalışma modelini uygulayan Başkan Bozdoğan, mahalleleri meclis üyeleri ile belediye başkanlarına paylaştırarak, görev sorumluluklarına ekledi.

BOZDOĞAN; “BU PROJE, DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM HAREKETİNİN BAŞLANGICIDIR”

Şehrin geleceğini inşa etmek istediklerini belirten Başkan Bozdoğan; “Yüz yetmiş dokuz; köy, mahalle ve beldemizi kapsayan, her bir noktası; Şairin de dediği gibi; “Her Biri Vazgeçilmez Cihan Parçası” şehrimizi bütünleştiren rakamdır. Toroslardan Akdeniz’e doğru, dağların serinliğini ovamızın düzlüğüne taşıyarak tarihimizi, kültürümüzü ve şehirli olma bilincimizi besleyen köylerimizin mahallelerimizle buluşma sayısıdır. Kentimizin tüm siyasi renklerinin aynı çatı altında toplanarak, kentimizin geleceğini inşa etmek üzere söz hakkı aldığı Belediye Meclisimizin, 179 mahallemize karşı gruplara ayrılarak sorumluluk üstlendiği, Belediye Başkan Yardımcılarımızın bu sorumlulukları görev arz ederek çalışmaya başlayacağı sosyokültürel değişim ve dönüşüm hareketinin başlangıcıdır” dedi.

BOZDOĞAN; “ŞEHRİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”

Belediyenin tüm olanaklarını seferber edeceklerini söyleyen Başkan Bozdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Hep birlikte, güzel kentimizin geleceğini, yaşam kalitesini, sosyokültürel yapısını inşa etmek ve kalıcı hale getirmek için daha fazla çalışacağımıza inanıyorum”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA