MEÜ GELECEK DÖNEME HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ GELECEK DÖNEME HAZIRLANIYOR


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ), 2020-2021 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına başladı. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, hizmet içi eğitimlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

Haber Merkezi

MEÜ 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı başkanlığında yapıldı. Üniversite Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen toplantı, Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya, akademik bölüm ve idari birim yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektör Çamsarı, pandemi dönemi sonrasında üniversitede işleyiş ve personel yönetimiyle ilgili yapılabilecekler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Akademik ve idari birim yöneticileriyle eşgüdüm sağlamanın ve alana hakim olmanın önemini vurgulayan Çamsarı, “Toplantıdaki en önemli konunun personel yönetimi olduğunu düşünüyorum. Üniversitemizde yapılan ve başarılı bulduğum hizmet içi eğitimlerle bu konuda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

2020–2021 eğitim-öğretim yılında, öğrenci işleri ile ilgili yaklaşık 80 üniversitenin kullandığı “Proliz” adlı programın MEÜ tarafından da kullanılacağını belirten Çamsarı, pandemi süresince yürütülen faaliyetler ve alınan tedbirlere ilişkin de bilgi verdi.

Genel Sekreter İsa Değirmenci de “Bu tür toplantıların amacı sorunları tespit ederek neler yapabileceğimize hep birlikte karar vermek. Bu, üniversitemiz idari teşkilatının yöneticileri olarak hepimizin sorumluluğu. Rektörümüzün de belirttiği gibi en önemli konu; personel rejimi, yönetimi ve idaresidir. Bizler bu konuda devletimize, üniversitemize faydalı olabilmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Personel Dairesi Başkanı Sadullah Nasanlı ise "Sadece bir konuda uzman olan personel değil, her konuda yeteri kadar bilgisi ve öngörüsü olan ve çalışma yapabilen personele yönelik hizmet içi eğitimlerimiz olacak. Gerekli motivasyon, çalışma ve ilgili alanlardaki hizmet içi eğitimlerimiz ile daha dinamik ve verimli bir çalışma içinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra Genel Sekreteri Değirmenci’nin moderatörlüğünde; Personel Dairesi Başkanı Nasanlı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Ertul Dere, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Pakize Özgür, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Solmaz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Adnan Şensoy, Hukuk Müşaviri Türkan Uğur Can, Döner Sermaye İşletme Müdürü Naciye Fedakar ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yazılım Hizmetleri Şube Müdürü Veli Yıldız, kendi bölümleri ve yapılması gerekenler hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

İdari yöneticileri toplantıda ayrıca akademik bölüm ve idari birim yöneticilerinin sorularına da cevap vererek, önümüzdeki dönem için hazırlıkların eksiksiz yürütülmesi konusunda görüşlerini dile getirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA