TARSUS TSO YİNE İLK’LER ARASINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS TSO YİNE İLK’LER ARASINDA


 

Haber Merkezi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha hızlı ve konforlu hizmet sunmaya yönelik yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Tarsus TSO, Mersis üzerinden alınan ticaret sicili belgelerini elektronik ortama taşıyan Türkiye’deki ilk 38 oda arasında yer aldı.

Tarsus TSO üyesi firmalar, mersis üzerinden alınan "Ticaret Sicil Tasdiknamesi", "Merkez Nakli Belgesi", "Şube Açılış Belgesi" ve "İflas ve Konkordato Belgelerini" hizmet binasına gelmeden elektronik ortamda alabilecek. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, hizmetlerini geliştirmeye yönelik çalışmalarını sürekli dinamik tuttuklarını ve bu kapsamda ‘nasıl daha iyi, kaliteli ve konforlu hizmet sunabiliriz’ diye çaba gösterdiklerini belirterek, "Covid-19 salgını nedeni ile oda hizmetlerimizin aksamaması için almış olduğumuz tedbirlere bir yenisini daha ekledik. Amacımız üyelerimize kesintisiz hizmet sunmak ve hızlı, konforlu hizmet almalarını sağlamak. Bu kapsamda, üyelerimiz Ticaret Sicili Müdürlüğünden alınacak olan belgeleri de artık elektronik ortamdan talep edilebilecek.  Türkiye’de bu sisteme geçiş yapan 38 oda içerisinde yer almak da ayrıca mutluluk verici. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA