HALKIN SAĞLIĞI YOK SAYILIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HALKIN SAĞLIĞI YOK SAYILIYOR!


 

Mersin’de bir AVM’de çıkan vaka ekonomik kaygılarla sır gibi saklanırken, halkın sağlığı yok sayılıyor!

AYŞENUR ÖNAL

Salgının başladığı günden itibaren en az vaka sayısına sahip büyükşehirlerden biri olan Mersin’de, normalleşme adımlarının atıldığı 1 Haziran’dan itibaren birçok vaka ortaya çıkmaya başladı. Özellikle yazlıkçılar arasından çıkan Covid-19 pozitif vakaları Mersinlilerin panik yapmasına neden oldu.

MESKİ ve Karayollarında da yeni vakaların çıkmasının ardından şimdi de sır gibi saklanan AVM’de yeni bir vaka olduğu iddia ediliyor. Ekonomik olarak zor bir dönem geçiren AVM’ler vakanın nerede olduğunu açıklamayarak müşteri kaybetmek istemiyor. Ekonomik kaygılarla vatandaşların sağlığının hiçe sayılmasına Mersinlilerden tepkiler gelirken, hangi AVM’de ve mağazada olduğu sır gibi saklanmaya devam ediyor.

AVM çalışanının Mersin Şehir Hastanesi’nde yattığını teyit eden Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, “Bazı mağazalardan bahsediliyor ama kesin bir bilgi yok. Kimse konu hakkında açıklama yapmak istemiyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA