TARSUS’TAN KIRSAL İÇİN TURİZM VE KALKINMA HAMLESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TAN KIRSAL İÇİN TURİZM VE KALKINMA HAMLESİ


 

Tarsus Belediyesi, kırsal mahallelerin ekonomik büyüme ve kalkınma projeleri için çalışmalara başladı.

Haber Merkezi

Pilot mahalle olarak seçilen Taşkuyu’da mahalleli ile bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Her birey bizim proje ortağımızdır. Köylerimizde yaşanan nüfus göçünün ortadan kaldırıp, kalkınma ve büyüme için tüm imkânları seferber edeceğiz” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, başkan yardımcıları Taşkuyu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye, kırsal mahallelerin ekonomik büyüme ve kalkınma projesinin çalışmaları başlanırken, Başkan Bozdoğan ve beraberindekiler pilot mahalle olarak seçilen Taşkuyu’da halkın sorun ve taleplerini can kulağıyla dinledi.

“BUNU, HEP BİRLİKTE BUNU BAŞARACAĞIZ”

Mahalleliye seslen Başkan Bozdoğan; “İnsanlarımızın köyden kente olan göçü engelleyeceğiz. Bu bağlamda, köylerimizin alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturarak, kalkınma, turizm, tarım ve istihdam alanı yaratacak projeler için tüm imkânları seferber edeceğiz. Taşkuyu Mahallemizi turizm merkezi yapacağız. Burada bulunan her bir birey bizim proje ortağımızdır. Bunu, hep birlikte bunu başaracağız. Daha çok çalışacağız” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Bozdoğan, mahalleli ile bir süre sohbet ettikten sonra mahalleyi gezerek, değerlendirmelerde bulundu. Bunun yanı sıra mahallede bulunan anıt ağaçların yaş tespiti için de çalışmalara başlanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA