CORONA PANİĞİNE MUHTARDAN CEVAP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CORONA PANİĞİNE MUHTARDAN CEVAP


 

Bozyazı Tekeli Mahallesi’nde Corona vakası var diye çıkan dedikodular hakkında açıklama yapan Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan; dedikodu yapanların mahalleye ihanet ettiğini vurgulayarak, kanıtlanmış bir vaka olmadığını söyledi.

Haber Merkezi

Bozyazı Tekeli Mahallesi’nde Corona vakası var diye çıkan dedikodulara Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan isyan etti. Çıkan dedikoduların asılsız olduğunu vurgulayan Muhtar Fidan, konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Fidan’ın yaptığı açıklama şu şekilde;

“Tekeli mahallesinde corona var diye yaygara dedikodu, paylaşanlar, yani bilgisi yetkisi olmadan paylaşım yapan çok bilmişler, Tekeli'ye nasıl bir ihanet ettiğini bilmeyenler var. Buraya kadar olan sözüm size.

“KANITLANMIŞ BİR VAKA YOK”

Gelelim işin doğrusuna Tekeli'de bahse konu sitede bir aile kalıyor. Bir süre sonra Ankara'ya dönüyor. Aileden biri rahatsızlanıyor ve test yaptırıyor. Test sonucu pozitif çıkıyor. Bunun üzerine Tekeli'de temas edebileceği kişiler jandarma ve sağlık kurumlarınca test vermek üzere gözetim altında tutuluyor. Yani kanıtlanmış bir vaka yok.

En kısa zamanda devletimizin yetkili kurumları açıklayacaklardır. Sosyal medyada yapılan pervasızca paylaşımlara itibar etmeyin.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA