DEKONTLARI GÖSTERİN YETER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEKONTLARI GÖSTERİN YETER


 

CHP ile AKP arasında iş binası kirasının İŞKUR üzerinden ödendiği iddiaları ile ilgili tartışma büyüyor. AKP’ye bir tepki de CHP’li Alpay Antmen’den geldi.

Haber Merkezi

CHP ile AKP arasında iş binası kirasının İŞKUR üzerinden ödendiği iddiaları ile ilgili tartışmaya CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’de dahil oldu. Antmen konuya ilişkin yaptığı açıklamada Mersin İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından kiralanan bina ile ilgili olarak günler önce basın yayın organlarında haberler çıkmış ve bunun üzerine CHP Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır Anayasal hak, görev ve yetkisi ile konu hakkında ilgili Bakanlığa bir soru önergesi vermiştir.

Milletvekilimiz, yol arkadaşım Ali Mahir Başarır’ın soru önergesi üzerine AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik bir basın açıklaması yapmış ve hiç de hoş olmayan bir şekilde milletvekilimize had bildirmeye tevessül etmiştir” dedi.

Konunun kendisiyle ilgili olan kısmına değinen Antmen ; “AKP İl Başkanı’nın ‘mülkiyet sahibinin avukatı olan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’e sorup gerçekleri öğrenebilirdiniz’ diyerek aklı sıra milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’a ayar vermeye kalkışmasıdır.

Elbette ki değerli milletvekilimiz Ali Mahir Başarır, AKP İl Başkanı’nın nezaketten yoksun, etiğe aykırı beyanlarına kendi açısından cevap verecektir.

Ancak Ercik’in Avukatlık ruhsatına sahip bir hukukçu olup, eylem ve söylemlerinde bir hukukçu gibi davranmasını beklerdik.

Soru önergesi vermenin milletvekillerinin görevi olduğunu, milletvekillerinin millet adına iktidarı denetleme görevini yapmakla mükellef olduklarını ve yarası olanın gocunacağını bir hukukçu kimliği ile Avukat da olan AKP İl Başkanı bilir diye düşünürdük.

AKP İl Başkanı bir hukukçu olarak bilir ki, işyeri kira paraları sadece banka kanalı ödenir ve her iki tarafça Vergi Dairesi’ne beyan edilir.

Yani, çıkıp şahsıma atıf yaparak çalışkan, cesur ve onurlu Milletvekili yol arkadaşım Ali Mahir Başarır’a had bildirmeye kalkacağınıza banka ödeme dekontlarınızı gösterirdiniz olup biterdi…

Şaşırdık mı? Hayır… Klasik AKP işte…” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA