100’DEN FAZLA KİŞİDE COVİD-19! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

100’DEN FAZLA KİŞİDE COVİD-19!


 

Giriş-çıkış kısıtlamalarının kaldırılmasıyla Covid-19’un Mersin’de 100’den fazla kişiye bulaştığı iddia ediliyor!

AYŞENUR ÖNAL

Mersin’de giriş-çıkış kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından Covid-19 vakalarında artış olduğu iddia ediliyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla yerli turistin gözde tatil beldelerinden olan Mersin’e; Gaziantep, Kayseri, Niğde, Ankara ve İstanbul gibi vaka sayısının çok olduğu şehirlerden yolculuklar başladı. Polislerin şehir giriş çıkışlarında sıkı denetim uygulamasına rağmen 100’den fazla kişinin karantinaya alındığı iddia ediliyor.

“ÇOĞU HASTA GENÇ”

Konu hakkında açıklama yapan Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, “Yolların açılmasıyla vakaların artacağını zaten biliyorduk. Önlemler ne kadar sıkı tutulursa tutulsun bir şekilde yayılan bir virüs” dedi. Önlemlerin çok daha fazla sıkı tutularak normalleşme sürecine gidilmesi gerektiğini vurgulayan Antmen, “100’den fazla vaka var ama ağır durumda değiller. Çoğu genö olduğu için atlatması kolay olacak ama yaşlı ve kronik hastalığı olan kişilerin daha dikkatli olması gerekiyor” diye uyardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA