KORKULAN OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORKULAN OLDU!


 

Mersin’de koronavirüs sürecinde korkulan oldu. 2. konut olarak tabir edilen yazlık evlere şehir dışından gelen 2 kişide koronavirüse rastlanıldı.

Normalleşme süreci Mersin’e yaramadı. Mersin’de normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte covid-19 testleri pozitif çıkmaya başladı. Dün İstanbul’dan gelen misafirlerinin bulaştırdığı beş kişilik Ailenin pozitif çıkmıştı. Ayrıca 2 polis ve özel bir hastanede çalışan 2 hemşirenin de test sonuçları poziitf çıkmıştı. Bugün ise tatil sitelerindeki yazlıkçılardan Mersin’e kötü haber geldi. Flamingo 4 ve Flamingo 8 Tatil Sitelerinde Gaziantep’ten gelen 2 yazlıkçının testi pozitif çıktı. Normalleşme süreci ile birlikte şehirler arası sınır yasağının kalkmasından dolayı en çok Mersin’de bundan korkuluyordu. Mersin’de 2. konut olarak tabir edilen yazlık evlere şehir dışından gelenler endişe yaratıyordu. Yaşanan bu olay ise endişeler boşa çıkarmadı.

“LÜTFEN KURALLARA UYUN”

Flamingo Tatil Sitesi yönetiminden yapılan açıklama şöyle;

“Flamingo 4 ve Flamingo 8 sitesinde Birer kişinin Covid-19 Testleri pozitif çıktığı bizlere iletilmiştir. Lütfen değerli komşularımız maskesiz dışarı çıkmayalım. Birimizin sağlığı hepimize yansıyacaktır. Bu konular çok hassas ve ince konulardır. Vakanın Gaziantep şehrinden gelen komşumuzda çıktığı iletilmiştir. Sitede maskesiz gezmeyin. Hafta sonu mangallarını biraz daha erteleyin. Devletin normalleşme sürecini lütfen “geçti her şey” olarak görmeyelim.”(SAYDAM HABER)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Arif Özcan - Tarih : 3/6/2020 - 22:19:16
    Bu haberde testler pozitif çıktı denmesi oraya virüsün yeni geldiği anlamına mı geliyor, mersinde kaç kişiye test yapıldı şimdiye kadar ve kaç kişide pozitif sonuç alındı biliyormusunuz? Testin pozitif çıkması o insanların risk altında olduğunumu gösteriyor peki bu insanlar bağışıklık kazanmış ise tehlikeden bahsedilebilir mi? Bağışıklık testi yapılabiliyormu? Son sözüm şu olayı artık abartmakalız bu virüsle tanışmayan kalmayacak diye sayın Bakan söylüyor. Paranoya uok tedbire devam herkes istediği yere gönül rahatlığı ile gidebilmelidir.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA