MERSİN’DE COVİD-19 BİTTİ(!) | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE COVİD-19 BİTTİ(!)


 

Mersin’de bir belediye otobüsünün 21 yolcu kapasitesinden fazla yolcu alması ‘Covid-19 bitti mi?’ sorusunu akıllara getirdi.

AYŞENUR ÖNAL

Çin’in Wuhan kentinden yayılarak tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs(Covid-19)salgınının Türkiye'de ilk kez görüldüğü tarih olan 11 Mart’tan bu yana pek çok tedbir alındı. Bu tedbirlerden biri de şehir içi toplu taşıma araçlarına sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde ve koruyucu ekipmanlar varken yolcu alınmasıydı.

Ancak Mersin’de belediye otobüslerinden bazılarında, belirlenen 21 yolcu kapasitesinden fazla yolcu alınması tepkilere neden oldu. İçişleri Bakanlığı’nın otobüslerin kapasitesinin yarısı kadar yolcu alınması yönündeki genelgesine uygun şekilde hareket etmeyen vatandaşlar ve otobüs şoförü ‘Covid-19 bitti mi?’ sorusunu akıllara getirdi. Son günlerde normalleşme adımları atılırken tedbirleri göz ardı eden vatandaşlar, evlerinde karantinada olan vatandaşları korktuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA