KALDIRIMLAR İŞGAL ALTINDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KALDIRIMLAR İŞGAL ALTINDA!


 

Mersin sokaklarında işgal altındaki kaldırımlar nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulamazken halk tepkili!

HEDİYE EROĞLU

Yeni tip korona virüs covid-19 nedeniyle yeni toplumsal düzen kuralları ortaya çıkarken özellikle yerel yönetimlerin eksiklikleri ‘yeni düzene uyum’u zorlaştırıyor. Mersin sokaklarında işgal altındaki kaldırımlar nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulamazken halk tepkili!

SOSYAL MESAFEYE UYMAK MÜMKÜN DEĞİL

Özellikle ana artellerdeki kaldırımların işgal altında olması eleştirilere neden oluyor. Toplum sağlığı gereği pandemi nedeniyle uzmanlarca 1,5 metrelik sosyal mesafe uyarısı yapılırken Mersin’de bu mesafeye uymak pek mümkün olmuyor. Kaldırımı işgal eden seyyar satıcılar ile esnaflar halkın güvenli bir şekilde ulaşımına engel olurken özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuyla ilgili düzenleme yapmaktan kaçınması tepki çekiyor. 

İŞGALE NEDEN GÖZ YUMULUYOR!

Koltuğa oturduğu 31 Mart 2019 seçimlerinden buyana sık sık seyyar satıcıların düzene sokulması ve kaldırım işgallerinin önlenmesi ile ilgili eleştiri oklarının hedefi olan ancak herhangi bir düzenlemeye imza atmaktan kaçınan Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde şikayetlere rağmen elini taşın altına koymaması tepki çekiyor. Siyasi beklenti uğruna kaldırım işgallerine göz yumulduğu iddiaları gündeme gelirken halk konuyla ilgili yetkililerin harekete geçmesini istiyor.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA