VALİLİKTEN YUFKACILARA VE AVUKATLARA İZİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİLİKTEN YUFKACILARA VE AVUKATLARA İZİN


 

Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan talimat yazısında: "Ramazan Bayramı (arife günü dahil) süresince ülke genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağının temel usul ve esasları bakanlık genelgemizle belirlenerek gönderildiği hatırlatılarak; “Genelgeye göre belirli işyerlerinin (bakkal, market, manav, kasap ve kuruyemişçiler) Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı belirtilmiştir. İçişleri Bakanlığımıza ulaşan taleplerin değerlendirilmesi sonucunda, bayram olması nedeniyle unlu mamul üreticileri kapsamında “yufkacılara” da 23 Mayıs 2020 Cumartesi (arife) günü 10.00-17.00 saatleri arasında izin verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Ramazan Bayramı tatilinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı istisnaları kapsamında gönderilen İçişleri Bakanlığı talimatında avukatlar ile ilgili olarak; "8184 sayı ve 19.05.2020 sayılı genelge ile tüm illerde Ramazan Bayramı ve arifesinde (23, 24, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde) sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı bildirilmişti. Bu kapsamda kısıtlama uygulanan günlerde CMK'ya göre Barolar tarafından görevlendirilen veya ifade ve duruşma için çağrılan avukatların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf oldukları belirtilmiştir." ifadeleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA