DUVARDA SAKLANAN ALTINLARI ÇALDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DUVARDA SAKLANAN ALTINLARI ÇALDILAR


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi teyzesiyle birlikte yengesine ait duvar içerisinde saklı olan altınlarını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 13 Mayıs Çarşamba günü Karadiken Mahallesinde meydana gelen olayda, H.B. isimli kadın, evinin biriketli duvarının içerisine ağzı alçı ile kapatılarak sakladığı 50 gramlık 6 adet 110 bin TL değerinde altın bileziklerini çalındığını fark etti.

H.B. adlı kadın durumu jandarmaya bildirdi. Evde inceleme yapan Tarsus İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı, Olay Yeri İnceleme Tim Komutanlığı ve Tarsus Jasat Timleri, hırsızlık olayının aileden birileri tarafından yapıldığını tespit etti.

Ekipler, H.B. adlı kadın, görümcesi Z.A. ile teyzesi M.A. adlı kişilerle birlikte 1 ay önce Tarsus’a geldikleri kuyumcudan 1 adet altın bileziğini bozdurduğunu tespit etti. Ekipler, ilçede bulunan 35 kuyumcu dükkanında inceleme yaptı. Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada şüphelilerden M.A ve Z.A isimli kadınların altın bileziğinin olmadığı yönünde bilgi elde etti. Gözaltına alınan şüpheli M.A ile yapılan görüşmede altınları Z.A.’nın yönlendirmesi neticesinde kendisinin çaldığını söylediği öğrenildi. M.A. adlı şüphelinin altın bileziklerden bir tanesini Z.A. ile bozdurduğunu ve parasını paylaştıklarını 1 adet altın bileziğin halen kendisinde olduğunu, 4 adet altın bileziği de gönül ilişkisi olduğu R.G. isimli şahsa verdiğini itiraf ettiği belirtildi. Çalınan bilezikler jandarma ekipleri tarafından H.B. adlı kadına teslim edilirken, şüphelilerin gözaltı işlemleri devam ediyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA