KOÇAK, BAKAN ALBAYRAK’TAN DESTEK İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOÇAK, BAKAN ALBAYRAK’TAN DESTEK İSTEDİ


 

Haber Merkezi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yönetiminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda/Borsa Başkanı ve 61 sektör meclis başkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya video konferansla katıldı.

Gündemin ve sektörlerin durumunun değerlendirildiği toplantıda Tarsus TSO Başkanı Koçak, özellikle iki önemli talepte bulunarak destek istedi. Organize sanayi bölgelerine yapılacak tarım ve gıda yatırımlarına özel teşviklerin uygulanmasını talep eden Koçak, ‘’OSB’lerde kurulan ya da kurulacak tarım ve gıdaya dayalı sanayi yatırımları 5 ve 6’ncı bölge teşvikleri kapsamında faydalanmalı. Teşviklerin yatırımların artmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz’’dedi.

Bir diğer konu olarak da Çukurova Bölgesel Havalimanının tamamlanması konusunu gündeme getiren Koçak, bölge ekonomisinin canlanması ve yatırımların hızlanması için hızlı aksiyon alınması gerekliliğine vurgu yaptı. Bakan Albayrak başkanlığındaki toplantıda bölgesel ve sektörel sorun ve öneriler kapsamlı olarak konuşuldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA