MİLLİ SPORCU SAY’I CANLI KONFERANSTA KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİ SPORCU SAY’I CANLI KONFERANSTA KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU


 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli kentlerden sporcularla canlı konferans gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi de Mersin’de eskrim dalında Milli Sporcu Ali Ege Say’ın canlı konferansta Kılıçdaroğlu ve sporcularla bir araya gelmesini sağladı.

Haber Merkezi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Genlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sporcularla gerçekleştirdiği canlı konferansa Mersin’den de Milli Sporcu Ali Ege Say katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, sağladığı organizasyon ve teknik destekle, Milli Sporcu Say’ı canlı konferansta Kılıçdaroğlu ve sporcularla buluşturdu.

“HERKES SORUNLARDAN VEYA UMUT ETTİĞİ ŞEYLERDEN BAHSETTİ”

Milli Sporcu Ali Ege Say, yaklaşık 10 yıldır eskrim sporuyla uğraştığını belirterek, en büyük başarısının 2016’da Trabzon’da 16’ncısı düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (ISF GYMNASIADE) şampiyonluğu olduğunu ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla 19 Mayıs’ta gerçekleştirdikleri konferansın mükemmel bir his olduğunu söyleyen Say, “Yaklaşık 10-12 ilden sporcu arkadaşlarımla olan bir görüşmeydi. Genel Başkanım’ın bazı soruları oldu. 19 Mayıs hakkında arkadaşlar da düşüncelerini ifade etti. Herkes kendi çapında sorunlardan veya umut ettiği şeylerden bahsetti. Genel Başkanım’la da benim bu sporu kaç senedir yaptığım ve başarıların neler olduğuyla ilgi kısa bir muhabbetimiz oldu” dedi.

“HERKESİN 19 MAYIS’INI KUTLUYORUM”

19 Mayıs vesilesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hediye ettiği bu özel günde spor camiasının ve gençlerin gününü kutlayan Say, “Herkesin 19 Mayıs’ını kutluyorum. Bu görüşmeyi bize sağlayan hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne hem Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA