“İNANMADIKLARINA KARŞI DİK DURABİLİYORLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İNANMADIKLARINA KARŞI DİK DURABİLİYORLAR”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olaylı toplantısında CHP’li Tarhan ve Bozdoğan’ın, Seçer’e güvenmediği için salonu terk ettiğini ifade eden Başkan Gültak, “İnanmadıkları şeylerde dik durabilen insanlar” dedi.

HEDİYE EROĞLU

Radyo Metropol’e konuk olarak, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olaylı toplantısına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, CHP’li başkanların toplantıyı terk etmesinin nedeninin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olduğunu söyledi.

Arasının Başkan Seçer ile açık olduğu bilinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, salonu terk etmesi ile ilgili, “Biz mi onları oradan gönderdik? Neden gittiler” diyen Gültak, aynı partinin iki belediye başkanının dahi ortamdan rahatsız olduğunu aktardı.

Başkanların toplantının yönetim tarzından memnun olsaydı tam tersine karşıda bir saldırı varken orada durup, yöneten kişiyi savunacağını belirten Başkan Gültak, Neşet Tarhan’ın salondan çıkarken, “Oy da vermeyeceğim” dediğini anımsattı.

“EMME BASMA TULUMBA GİBİ NE BEN NE ONLAR ÇALIŞMIYORLAR”

Tarhan’ın borçlanma yetkisi rakamlarının aşağı çekilmesi ile ilgili önerileri varken Vahap Seçer’in bu yönde bir talebi olmadığını, “Şu kadar olsa da olur” demediğini aktaran Gültak, “Neşet beyi uzun yıllardır, Haluk beyi yakın zamandır tanıyorum. Gerçekten ikisi de çok beyefendi, bulundukları ilçeler için ciddi çalışmalar yapan insanlar. Ama emme basma tulumba gibi ne ben ne onlar çalışmıyorlar. İnanmadıkları şeylerde dik durabilen insanlar. Bunun sinyalini herkes veriyor. Parti içi çekişmelere girmek, kimseyi yaralamak istemem. Ama orada Neşet beyin, ‘ben de oy kullanacağım’ demesi dikkat çekici. Partiniz istiyor ise orada kalır ve oy kullanırsınız demek ki burada bir şey var. Mersin’in boşa geçecek 4 yılı yok. Yeter ki birbirlerini anlayıp, ‘yanlış anlaşılma oldu’ deyip bir araya gelsinler. Mersin’in, Türkiye’nin kavgaya değil barışa ihtiyacı var” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA