AYYÜCE HAYRANI OLDUĞU POLTUK’LA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYYÜCE HAYRANI OLDUĞU POLTUK’LA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerden dolayı sıkıntı çeken her yaş grubundan yurttaşlara dokunmaya, onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Ayyüce Çınar. Büyükşehir, hayatının baharında ağır hastalıklarla mücadele eden Ayyüce Çınar’ı, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la görüştürdü. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen sürpriz görüşmeden dolayı Ayyüce, büyük mutluluk yaşadı.

AYYÜCE, KOYU BİR FENERBAHÇE TARAFTARI

23 yaşında olan Ayyüce Çınar, sinir sistemindeki kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri nedeniyle ağır bir tedavi süreci geçiriyor. Bu zor dönemde yaşama tutunabilmek ve moralini yüksek tutmak için özellikle sosyal medyayı sıklıkla kullanan Ayyüce’nin en çok sevdiği şey ise Fenerbahçe. Ayyüce’nin Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’a da büyük bir hayranlık duyuyor.

Ayyüce, geçen yılın Ekim ayı içerisinde Tarsus İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında Mersin’de oynanan Türkiye Kupası maçı sonrasında, yine Büyükşehir yetkililerinin girişimiyle Alper Potuk’la bir araya gelmiş ve fotoğraf çektirmişti. Bu görüşme ulusal basına da yansımıştı.

Ağır tedavi sürecinde hayata tutunmak için mücadele eden Ayyüce Çınar’ın durumunu öğrenen ve ona sürpriz yapmak isteyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu konuyla ilgili çalışma yapılmasını istedi.

SÜRPRİZ GÖRÜŞMEDEN DOLAYI OLDUKÇA SEVİNDİ

Alper Potuk’la daha önceden tanışıklığı bulunan, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi Sorumlusu Yusuf Nevruz, konuyla ilgili ön görüşmeyi yaptı. Alper’den alınan onayın ardından, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç, CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar ve Yusuf Nevruz, Ayyüce’nin kaldığı Tarsus Yeşil Mahalle’deki anneannesinin evine gitti.

Burada görüntülü şekilde Alper Potuk’la görüşen Ayyüce, duygu dolu anlar yaşadı. Ayyüce, görüşmenin sağlanmasından dolayı Başkan Vahap Seçer’e ve Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Alper Potuk’a teşekkürlerini ileterek, “Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in isteğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda güzel bir sürpriz yapmak istedik. Mutlu anlar yaşandı. İsteğimiz Ayyüce’nin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Ali Boltaç, Ayyüce’ye Büyükşehir’in hazırladığı kupa bardak ve çeşitli armağanlar da verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA