MEM’DEN SAĞLIK KURUMLARINA SİPERLİK MASKE DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEM’DEN SAĞLIK KURUMLARINA SİPERLİK MASKE DESTEĞİ


 

Mersin’in Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) tarafından üretilen siperlik yüz maskeleri ilçedeki sağlık kurumlarına teslim edildi.

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, milli eğitim çalışanları tarafından üretilen 150 adet siperlik yüz maskesini İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimliğine teslim ettiklerini söyledi.

Siperlik maskelerin Erdemli Devlet Hastanesi'ne tesliminde konuşan Açıkyörük, "Bünyemizdeki atölyelerimizde üretilen 150 adet siperlik yüz maskesinin 100 adedini İlçe Sağlık Müdürlüğüne, 50 adedini de Erdemli Devlet Hastanesi'ne teslim ettik. Korona virüsle mücadeleye destek anlamında kurum ve kuruluşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Üretilen siperlik maskelerin yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir olduğunu dile getiren Açıkyörük, talep olduğu takdirde imkanlar nispetinde destek sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Erman Eker ise kendilerine korona virüsle mücadeleye destek anlamında ilk etapta 30 bin maske, daha sonra da 50 adet siperlik maske desteğinde bulunan ilçe milli eğitim müdürlüğü ve çalışanlarına teşekkür etti.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA