KKTC’DEN GELEN 173 VATANDAŞ KARANTİNAYA ALINMAK ÜZERE ADIYAMAN’A GÖNDERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KKTC’DEN GELEN 173 VATANDAŞ KARANTİNAYA ALINMAK ÜZERE ADIYAMAN’A GÖNDERİLDİ


 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) gelen 173 Türk vatandaşı, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alınmak üzere Adıyaman’a gönderildi. Mersin Limanı’na getirilen vatandaşlar, sağlık taramasından sonra yoğun güvenlik önlemleri altında otobüslerle yola çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonu ve ilgili bakanlıkların ortak çalışmasıyla başlatılan tahliye operasyonları devam ediyor. Dün gece saatlerde KKTC'den çıkan 173 Türk vatandaşını taşıyan gemi, sabah saatlerinde Mersin Limanı'na demir attı. Burada sıkı denetimlerle otobüslere bindirilen 173 kişi, polis eskortları eşliğinde karayolu ile karantinaya alınmak üzere Adıyaman'a doğru yola çıktı. Vatandaşların sağlık taramasından geçirildiği ve durumlarının iyi olduğu, tedbir amacıyla karantinaya alınacakları belirtildi. Vatandaşlar otobüslerle Adıyaman'a götürülürken, polisler yol güzergahında geniş güvenlik önlemi aldı. Ayrıca otobüslerdeki görevlilerin ve sürücülerin, koruyucu kıyafet, maske ve eldiven taktıkları da görüldü.

Vatandaşların 14 gün boyunca karantinada kaldıktan sonra normal yaşamlarına dönecekleri öğrenildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA